Ny redaktionel chef på Stand By/Take Off

Hun har prøvet en hel del i sit kun 34-årige liv, Anne Orholt (foto), som nu overtager styringen samt det redaktionelle ansvar for forskellige udgivelser fra det ny firma, som har taget over efter Stand By Publishing.

 

Fra 1. august er hun ansvarshavende redaktør af Stand By, og hun overtager den daglige ledelse af den nuværende redaktionelle stab i både Danmark, Sverige og Norge, hvor alle medarbejdere fortsætter.

 

Anne Orholt er uddannet på Journalisthøjskolen i Århus og har siden været omkring bl.a. Udenrigsministeriet, Egmont og Berlingske Tidende. Herfra blev hun hentet til redaktionen på Take Off og senere Stand By. Af mange grunde blev det til et forholdsvist kort ophold, inden hun valgte freelance-tilværelsen med striber af rejseartikler i flere forskellige medier. Netop nu er hun i vikariat på Berlingske. Først på året blev hun desuden valgt som nyt bestyrelsesmedlem i Danske Rejsejournalister.

 

"Jeg glæder mig meget til opgaven. Det er ikke nogen hemmelighed, at virksomheden har været igennem en turbulent periode, men jeg føler, at der er både kræfter og vilje til at komme videre efter de planer, den ny ledelse har lagt frem. Der er flere nyskabelser i støbeskeen, og de udgivelser vi allerede har, skal moderniseres og yderligere underbygge den tætte kontakt med rejsebranchen," mener Anne Orholt.

 

"Det er med en god fornemmelse for fremtiden, at jeg ønsker Anne Orholt velkommen. Jeg tror på, at hun har både den rigtige alder og den rette baggrund for at kunne skabe de produkter, som vi gerne vil være kendt for. Kendskabet til rejsebranchen er af fundamental betydning for jobbet, og den har vores nye chefredaktør allerede," siger adm. direktør Axel Chr. Rasmussen.

 

Skrevet af Ejvind Olesen

Ny redaktionel chef på Stand By/Take Off

34-årige Anne Orholt bliver 1. august ansvarshavende redaktør af Stand By, og overtager den daglige ledelse af den nuværende redaktionelle stab i både Danmark, Sverige og Norge, hvor alle medarbejdere fortsætter.

Hun er uddannet på Journalisthøjskolen i Århus og har siden været omkring bl.a. Udenrigsministeriet, Egmont og Berlingske Tidende. Herfra blev hun hentet til redaktionen på Take Off og senere Stand By.

Siden har hun fungeret som freelance og har leveret et betydeligt antal rejseartikler til en lang række medier. Lige for tiden vikarierer hun på Berlingske Tidende.

Først på året blev hun valgt ind i bestyrelsen for Danske Rejsejournalister.

Skrevet af Redaktionen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.