Ny rejsearrangør udfordrer charterbranchen

Jan Lockhart.

Jan Lockhart.

Med Jan Lockhart i spidsen ser en ny rejsearrangør dagens lys med navnet Beach Tours. Selskabet vil ’udfordre den traditionelle charterbranche og sikre danskerne kvalitetsrejser’.

Mallorca, Costa del Sol, Gran Canaria og Dubai er nogle af ingredienserne i det nye Beach Tours program med lave priser og et enkelt set-up.

”Sol og strand går aldrig af mode. Ej heller elskede rejsemål. Med Beach Tours tilbyder vi netop dét i en ultra omkostningslet og meget omstillingsparat version, hvilket for kunden betyder, at de får kvalitetsferier under sydens sol til markedets bedste priser. Herudover bliver vores visuelle profil på web og i al kommunikation meget let at afkode, så man nemt kan booke sin rejse. Danskerne vil have ’value for money, og det skal være ukompliceret at gå til, og det får de her”, skriver Jan Lockhart i en pressemeddelelse. Han har været 28 år i rejsebranchen og i september 2015 blev han ny direktør for USATours og således nu også for Beach Tours, som begge er del af nystartede NG Travel Group.

Beach Tours har aftaler med lokale partnere, som hjælper med at finde kvalitetshoteller og indgå aftaler til fornuftige priser. Flyselskabernes billigste afgange vil holde omkostningerne nede, og kun velrenommerede flyselskaber indgås der aftaler med.

”Vi har med garanti branchens mest effektive organisation og laveste omkostninger – det betyder, at vi kan klare os med meget lidt fortjeneste på hver rejse, og det kommer kunderne til gode”, siger Jan Lockhart.

Beach Tours er medlem af Rejsegarantifonden og er en del af rejsekoncernen NG Travel Group A/S, der også omfatter USATours.

Jan Lockhart har været i branchen siden 1988, blandt andet som adm. direktør for Apollo gennem 10 år. Herudover har han været direktør for Brøndby IF. Han tiltrådte 1. september som ny direktør i Usatours.dk, da bureauet fik nye ejere.

Se mere på: www.beachtours.dk

Alcudia Beach