Ny rejsemesse i Stockholm

Shopping-center Gallerian i Stockholm.

Torsdag den 24. oktober indvies Stockholm Travel Show i Gallerian og ventes at blive byens store gratis fornøjelse tre dage i oktober.

”Gallerian har denne weekend op mod 60.000 besøgende hver dag. Vores tyngdepunkt ligger på modebutikker i kombination med restauranter, caféer og mødesteder. Aktuelle events som interesserer vores besøgende er en vigtig del for os og at vi får et større fokus på rejser passer fint med vores profil,” siger Gallerians markedschef Anders Salomonsson.

Messen får forbrugerfokus, men presse, rejsearrangører, rejseproducenter og branchens førende aktører inviteres også. Udstillerne får mulighed for at skabe nye netværk og forretninger.

”Forskellen fra den traditionelle messe er, at vi henvender os til forbrugerne og tilbyder en oplevelse ud over det sædvanlige helt gratis. Vi har allerede udstillere bookede og er åbne for nye samarbejder og partnerskaber. Vi regner med et halvt hundrede udstillere – alle på Gallerians gågade i gadeplan,” siger Martin Ahlberg på FIN-S Marknad och Kommunikation som arrangerer messen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.