Ny rute fra København til Porto

Fra 12. april 2012 indleder SATA flyvningerne – i første omgang med én ugentlig afgang. Efter et ophold flyves videre til Ponta Delgada på Azorerne.

”Det er første gang, at Porto bliver betjent direkte fra Norden, hvilket giver rejsende fra hele Norden bedre adgang til det portugisiske fastland. Samtidig håber vi, at ruten kan trække flere portugisere til Danmark,” siger Ole Wieth Christensen, ruteudviklingschef, Københavns Lufthavne.

SATA har hovedbase i Ponta Delgada og råder over otte Airbus A310 og A320, som betjener destinationer i Canada, USA og Europa. SATA flyver allerede i dag fra Københavns Lufthavn til Madeira og Ponta Delgada. 

Ruten til Porto/Ponta Delgada bliver betjent af en Airbus A320 med plads til 161 passagerer.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.