Ny rute til Torino

blue-airDet rumænske lavprisselskab Blue Air vil næste forår åbne en rute til Torino i Norditalien fra CPH. Fra marts vil der tre gange om ugen være afgange fra CPH til Torino.

Blue Air annoncerede tidligere på året en rute mellem CPH og Bukarest, der åbner til juni, og nu har det rumænske flyselskab altså annonceret endnu en rute fra CPH.

Der flyves tre gange om ugen med en Boeing 737-500 med 120 sæder Der vil være afgange mandag, onsdag og lørdag.

Ifølge Blue Airs kommercielle direktør, Tudor Contantinescu, har selskabet store forventninger: “Skandinavien er en mere og mere populær destination for italienske rejsende, særligt for rejsende fra Piemonte-regionen. Derudover har vi identificeret en stor efterspørgsel fra det storkøbenhavnske område på rejser til Torino. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med Københavns Lufthavn om at sikre succes for vores nye ruter.”

Peter Krogsgaard, der er kommerciel direktør i Københavns Lufthavn: “Vi oplever vækst i antallet af italienske turister. Det skyldes i høj grad, at vi de senere år har tiltrukket flere nye ruter til Italien. Den nye rute betyder også nye muligheder for danskerne, og ruten til Torino vil bringe mange danske skiturister endnu tættere på nogle af de mest attraktive skidestinationer i Alperne.”