Ny Samsø-færge sættes i drift

Indsættelsen af den nye færge med plads til 600 passagerer og 110 personbiler forkorter rejsetiden med 25 minutter. Mandag den 13. juli sejlede M/F Kanhave sin jomfrutur på ruten, og fra tirsdag den 14. juli indgår færgen i den faste drift.

 
Indsættelsen af M/F Kanhave udgør en kraftig opgradering af serviceniveauet på linjen. Færgen har større fragtkapacitet end sin forgænger, og da der er tale om en såkaldt dobbeltender-færge, sparer man 25 minutters rejsetid hver vej. Den forkortede rejsetid skyldes blandt andet, at færgen kan tage biler og passagerer på i begge ender, hvilket sparer en vending udenfor havneindsejlingen. Om sommeren vil M/F Kanhave sejle 16 enkeltture alle ugens dage, mens den i vinterhalvåret vil sejle 14.

“Indsættelsen af M/F Kanhave udgør en markant forbedring af serviceringen på Hou-Sælvig-ruten, og vi forventer, at den forkortede rejsetid vil medføre en kraftig stigning i rejseaktiviteten. Med høj afgangsfrekvens og forbedrede forhold på ruten er det Nordic Ferry Services’ klare målsætning at bidrage positivt til udviklingen på Samsø”, siger passagerchef i Nordic Ferry Services, Ole B. Larsen.

Skrevet af Webredaktionen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.