Ny Skandinavienchef

Ulrich Link tiltræder 1. august posten på det nordiske hovedkontor i Stockholm som Lufthansas general manager for Skandinavien, Finland og Baltikum. Han bliver også ansvarlig for Swiss International Airlines og Austrian Airlines.

 

Efter fem år med internationalt product management og salg hos Henkel startede han for 22 år siden sin karriere hos Lufthansa som key account manager på Cargo. Han har siden været vice president airline alliances og regional director Northern Europe for LH Cargo med base i Stockholm fra 2000 til 2006. Derpå overgik han til Lufthansa Consulting GmbH som project director og var frem til slutningen af 2007 chef for hovedkontoret i Antananarivo.

 

Herefter overtog han posten som director commercial Europe for Lufthansa Consulting i Frankfurt og blev 2009 nomineret til repræsentant for Lufthansas administrative ledelse i Afrika. Sommeren 2010 valgte Lufthansas ledelse Ulrich Link til regional director for markedsføring og salg i Egypten, Østafrika og Mellemøsten.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.