Ny sne redder skisæsonen

Men nu har vejrguderne forbarmet sig og endnu engang skruet ned for varmen, sendt en stor portion sne mod Alperne og dermed sikret skiferien for forventningsfulde skiløbere. Hos Højmark Rejser glæder man sig over vejrsituationen og lader op til sæsonens største og travleste uge.

”Over 20% af vores gæster rejser på skiferie i uge 7. Heraf vælger 50% at tage bussen, mens 25% flyver eller kører selv”, siger Majbritt Jensen, salgschef hos Højmark Rejser. ”Det er en markant stigning på flytransporten i forhold til tidligere år, og det stemmer fint overens med vores oplevelse af, at folk generelt er blevet mere bekvemmelige, når de sammensætter deres skiferie”.  

 

Uge 7 er den helt store familie-uge, hvor de danske skilærere har hænderne fulde, men det er stadig muligt at sikre sig en plads i uge 7, for bureauet har været på indkøb og sikret sig endnu flere hoteller og lejligheder i den populære ferieuge.

 

”Foruden det traditionelle skiløb møder vi stadig større ønsker om alternative muligheder for de familiemedlemmer, som ikke bruger hele dagen på pisterne. De vælger i stedet at bruge tiden på fx shopping eller wellness. De danskere, som står på ski bliver til gengæld bedre og bedre til det, og det betyder, at de får mod på at prøve nye og spændende udfordringer”, siger Majbritt Jensen.

 

I uge 6 kan adrenalinjægere se frem til den ultimative Alpesafari til seks skiområder i Østrig og i uge 5 og 10 er der 5 dages Skisafari i kæmpestore Dolomiti Superski med overnatning i bjerghytter. I løbet af sæsonen tilbydes særlige off-piste-ture med bjergguide og i uge 13 er der free ride- tema i St. Anton.

Skrevet af Flemming Juul