Ny struktur i Bella Center

Bella Center skal have endnu mere fokus på produktudvikling til de mange messer og udstillinger. I dag kan man præsentere en helt ny struktur, som blandt andet betyder, at Malina Lebrecht Hye, for hvem det lykkedes at udvikle og løbe den gammelkendte rejse- og fritidsudstilling i gang igen, i fremtiden får titel af arrangementschef.

 

Den ny struktur i forretningsområdet Messer & Udstillinger får Malina det overordnende projektansvar. Hun skal i samarbejde med produktcheferne sikre og fastholde innovation og produktudvikling. Samtidig beholder hun Ferie & Fritid i Bella som sit eget projekt, næste gang fra 18. til 20. januar 2013.

 

”I praksis kommer det til at betyde endnu mere selvstændighed for mit arbejde og udvikling i samarbejde med rejsebranchen. Det glæder jeg mig super meget til. De kontakter, vi har haft indtil nu, går den helt rigtige vej. Vi bliver modtaget positivt og konstruktivt af nøglekunderne.

 

Vi havde kort tid i fjor. I år er vi i ordentlig tid. Vi er det samme ferieteam bag udstillingen, og vi har gjort os en masse erfaringer. Genbookingerne er begyndt at strømme ind, ligesom vi også hilser nye henvendelser hjertelig velkommen. På aktivitetsfronten arbejder vi på højtryk på at lave spændende indslag til både vore udstillere og besøgende. Det hele giver en fantastisk fornemmelse for næste års Ferie & Fritid i Bella.

 

Der bliver mange nye udfordringer i løbet af året, men mit hjertebarn svigter jeg ikke, ” slutter Malina.

Skrevet af Ejvind Olesen