Ny trend: Forplantnings-turisme

Syddansk Universitet fortæller om nyskabelsen i magasinet Ny Viden, og Charlotte Kroløkke fra Institut for Litteratur, Kultur og Medier beretter, at baggrunden er de forskellige lovgivninger omkring kunstig befrugtning i forskellige lande, skriver business.dk.

For eksempel tillader Danmark behandling af lesbiske, hvilket er forbudt andre steder, og i Spanien er der langt flere befrugtede æg til salg end herhjemme, og det betyder kortere ventetid, som kan tiltrække nogen. Tager man til Indien, kan man betale sig fra at finde en rugemor og samtidig kan man tage højde for, at aldersgrænsen for kunstig befrugtning varierer fra land til land.

De forskellige muligheder har fået klinikkerne til at markedsføre fertilitetsrejser som romantiske ferier med luksusophold, massage, skøn mad og anden forkælelse garneret med billeder af hvide strande og grønne palmer.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.