Ny turisme-direktør

Han kommer fra en direktørstilling ved HIRC, Hydrogen Innovation & Research Centre, i Herning, hvor han har fungeret som direktør de seneste tre år. Han er uddannet cand. merc. og har en diplomuddannelse i

international PR, kommunikation og afsætning. Frans Bjørn-Thygesen har baggrund fra egen rådgivningsvirksomhed og efterfølgende som leder af det tidligere Regionale Erhvervsservice i Ringkøbing Amt og senere i Væksthus Midtjylland.

 

"Med ansættelsen af Frans Bjørn-Thygesen, som vi mener har en meget alsidig erhvervsmæssig baggrund, har vi fået en stærk profil til at videreføre det hidtidige arbejde med turismeudvikling i Midtjylland og levere en fokuseret og ambitiøs indsats med henblik på at fremme væksten i turismen", siger bestyrelsesformand Ove

Nørholm.

 

Frans Bjørn-Thygesen starter på sit nye job til august.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.