Ny værtinde på Hjorths Badehotel

I påsken åbner Hjorths Badehotel i Kandestederne tæt på Skagen med både en ny værtinde, Betina Munk, og et væld af kreative arrangementer.

Betina Munk kommer fra et lignende job i det sønderjyske og har masser af nye og spændende idéer, der matcher badehotellets personlighed og charme.

Hun inviterer på en lang række spændende arrangementer som ’Middag i Milen’, ’Havbad med Brunch’, Mors og Fars dag, m.m. og frister med hjemmebagt brød, hjemmelavet marmelade, foredrag, kunstudstillinger, musik og et fristende menukort, hvor der – udover de lokale råvarer er fokus på klassisk dansk smørrebrød – med et moderne og lokalt tvist.

Danni og Anemette Bühlmann, der forpagter Hjorths Badehotel, fortæller, at man længe har været fokuseret på at tilbyde gæsterne en fornemmelse af en svunden tid, da Skagen og Kandestederne blev besøgt af store kunstnere som Krøyer, Drachmann, Ancher m.fl.

Hjorths Hotel har været i Familien Bühlmanns varetægt siden ombygningen i begyndelsen af 80’erne og den drivende kraft har været Mona Jensen, som har lagt kimen til den nuværende succes, men nu ønsker at skrue lidt ned for blusset.