Nyansatte i Atlantic Link

Karin Gert Nielsen.

Adm. direktør Karin Gert Nielsen har ansat Atlantic Links nye kommunikationschef Inge Alsmith, der efter knap tre år på Christiansborg vender tilbage til Atlantic Link.

Vibeke Arildsen, som er uddannet i amerikanske studier og audiovisuel kommunikation, er samtidig ansat som kommunikationskonsulent. Kommunikationsafdelingen består desuden af Maja Berså og Anne Veith.

”Det er flere presseture, fokus på video og online kommunikation, nye samarbejder og skræddersyede individuelle journalistrejser, der begrunder ansættelserne, som blandt andet er resultatet af et succesfuldt 2012 med seks nye kunder, blandt andre Serbiens Turistråd og krydstogtskibene Silversea”, siger adm. direktør Karin Gert Nielsen.

x

Læs Også

Mange gode minder om Prins Henrik

Jørgen Mangor, der gennem 40 år var VIP-chef i Københavns Lufthavn, mødte Prins Henrik over 100 gange. ”Et stort menneske er gået bort,” siger han.

Hotelkæde får ny marketingdirektør

Efter posten har været ubesat et halvt års tid, er en af Danmarks største hotel- og konferencekæder nu klar med sin nye marketingdirektør.

WoCo skal igen have ny finansdirektør

Efter et år på posten i Wonderful Copenhagen stopper den nuværende finansdirektør for at blive medstifter af en ny virksomhed.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Jørn Mikkelsen, billetchef i Holstebro RejseCenter, er afgået ved døden i en alder af kun 62 år.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Kendt hotelprofil siger farvel

Uden et nyt job på hånden forlader marketingschef stort dansk hotel, efter hun selv har opsagt sin stilling.