Nye færger er på vej

Nordic Ferry Services A/S (fra 1. oktober Danske Færger A/S) har indgået en aftale omkring bygning af tre nye færger til rederiets danske færgeruter. Færgerne bygges på det tyske værft JJ Sietas i Hamburg.

 

Den nye færge til Samsø-ruten bliver leveret i andet halvår af 2011 til Hou – Sælvig-overfarten, mens færgerne til Spodsbjerg-Tårs bliver leveret første halvår 2012. Når den første af de nye færger indsættes på Samsø-ruten, vil færgen Kanhave blive flyttet til Bøjden-Fynshav-overfarten.

 

Der er samtidigt underskrevet endelig aftale om, at Samsø Linien A/S, som tidligere stod for færgeoverfarterne til Samsø, køber den første af de nye færger. Færgen vil herefter blive drevet af Nordic Ferry Services/Danske Færger A/S på en langtidscharter iht. selskabets kontrakt med Samsø Kommune om besejlingen af Hou-Sælvig-overfarten.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.