Nye flyruter styrker turismen i Danmark

amerikanske-turisterSiden 2013 er der åbnet adskillige direkte ruter fra USA til København, bl.a. fra San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Orlando, Fort Lauderdale og New York, og der er ruter på vej fra Boston og Miami.

I første halvår af 2012 var der 152.000 amerikanske overnatninger i København, og det tal er steget siden da. I de første seks måneder af i år har hotellerne i København solgt 204.000 overnatninger til amerikanere. I forhold til den generelle vækst er de amerikanske besøg steget særlig markant i år. Tallet dækker kun for hoteller mm. og ikke alternative overnatningsformer.

“Med en fælles indsats gennem Global Connected har Danmark åbnet nye og strategisk vigtige markeder i bl.a. USA og Kina med direkte ruter til København,” siger Signe Jungersted, Director of Development hos Wonderful Copenhagen.

“Vi kører i stigende grad målrettede kampagner på sociale medier, hvor vi specifikt rammer vores segment i amerikanske byer, der har direkte flyruter til Danmark. Her kan vi se, hvad brugerne interesserer sig for. De klikker særligt på vores cykelkultur, vores nordiske gastronomi og den grønne, bæredygtige by, hvor man kan bade i rent vand i havnen.”

“Når vi laver officielle bud for at vinde værtskabet af møder og kongresser, har direkte flyruter stor betydning. De virksomheder og organisationer, som holder møderne, lægger vægt på, at deltagerne kan flyve direkte fra forskellige amerikanske byer. Derfor styrker et stærkere amerikansk rutenet både København og Danmark i konkurrencen om de attraktive møde- og kongresværtskaber,” siger Signe Jungersted.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.