Nye ønsker fra FNs WTO

Enklere visa-behandling og øgede muligheder for flyskifte prioriteres højt af FNs World Tourism Organisation.

Turistministre og embedsmænd har på det 94. møde i UNWTO Executive Council defineret forbedret adgang med hensyn til visa og fremme af lettere adgang til flyskifte som top-prioriteter for den verdensomspændende turismeorganisation.

“Mexico har gennemført betydelige fremskridt med hensyn til forenklet udstedelse af visa og det har haft meget betydelig påvirkning med hensyn til øget trafik til landet. Vi ønsker at dele disse erfaringer med andre nationer, da vi føler, der vil være til fordel for alle”, sagde turistminister Gloria Guevara fra Mexico ved mødets åbning.

UNWTOs generalsekretær Taleb Rifai erindrede om, at G20 lederne var enedes om at lette mulighederne for flyskifte ved det seneste møde i Los Cabos, og fastslog, at visa processerne stadig er en betydelig hindring for væksten i turismesektoren”.

Mødedeltagerne var enige om, at komplicerede flyskifter rundt om i verden ligeledes er en betydende hindring for en øget vækst i international turisme og opfordrede UNWTO til at lægge pres på private og offentlige aktører i transportbranchen for at styrke fokus på problemet.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.