Nye rejseguider for børnefamilier

rejsebøgerHvor er der legepladser, vandlande, børnevenlige restauranter og museer i de europæiske storbyer?

Svarene kan måske findes på Facebook og i vennekredsen, men nu introducerer Politikens Forlag en rejsebogsserie, ’Med familien i …’, som med et inspirerende udvalg af attraktioner og aktiviteter sætter fokus på børnefamiliens rejse i storbyerne London, Rom, Paris og Barcelona.

Bøgerne udkommer 1. april og er opbygget som en storbyguide opdelt på byens kvarterer med fold-ud-kort og korte, præcise informationer om attraktioner, aktiviteter, spisesteder, overnatning, shopping etc.

Forskellen fra de almindelige guider er, at der her – som navnet antyder – er fokus på børnefamiliens rejse med beskrivelser af gode steder at slappe af med børn, børnevenlige spisesteder og shopping – samt et farverigt opgavehæfte til flyturen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.