Nye ruter fra Tyskland med Norwegian

Norwegian lancerer otte nye ruter mellem Tyskland og Spanien. 170.000 sæder fra Düsseldorf og mere end 50.000 sæder fra Hannover vil være tilgængelige i den kommende sommersæson.

De tyske rejsende kan se frem til direkte ruter til Malaga, Alicante, Barcelona, Palma de Mallorca og Tenerife.

”Som Europas mest folkerige nation er Tyskland et vigtigt marked for Norwegian og vores internationale vækst. Vi ser frem til at byde endnu flere tyske passagerer velkommen på vores miljøvenlige fly i fremtiden”, siger Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl.

Norwegian har i dag allerede ruter til og fra de tyske byer Berlin, München, Hamburg og Köln.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.