Nyeste trend er unikke ferier – med komfort

862x276_costa_navarino_3Når vi rejser ud, vil vi gerne der hen, hvor naboerne aldrig har været og have os en ny og lokal oplevelse med hjem.

”Vi oplever en klar tendens til, at gæster søger nye oplevelser, og derfor er vores sommerprogram fyldt med nyheder, som kun kan nås med os som rejsearrangør”, fortæller Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

Her hentyder han bl.a. til de græske destinationer Costa Navarino, Kalamata og Tolo/Nafplio.

Mange rejsende søger det lokale liv – søger autentiske oplevelser. Det bliver der mulighed for i byerne Tolo og Nafplio i Peloponnes og på øen Jersey ud for Normandiet.

”Der er virkelig mulighed for at få en ægte græsk oplevelse i Tolo og i Nafplio, Grækenlands gamle hovedstad. En destination, der rummer en helt særlig historie og et lokalt liv – og en destination, der kun er få, der endnu har opdaget”, siger han.

Det samme gælder Jersey, der er en oplevelses-ø ud over det sædvanlige. Unik natur, krigshistorie og livsnyderi.

”Rejsen er i de seneste år blevet mere individuel, og derfor har det været vigtigt for os, at der også er luksus ud over det sædvanlige. Costa Navarino er for dem, der vil have hotel og golfbaner i en liga, jeg aldrig har oplevet før”, siger Peder Hornshøj.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.