Nyt badehotel åbner i Blokhus

strandhotellet blokhusNu åbner det første strandhotel i nyere tid. Det sker, når Strandhotellet Blokhus står færdigt og klar til sommeren 2017.

Det nye strandhotel får 36 værelser, og to suiter – alle med egen altan. Strandhotellet, som er tegnet af arkitekt Jørgen Ussing, bliver opført som et originalt badehotel med den velkendte atmosfære og stemning. Dog bliver der ikke gået på kompromis med de forventninger og behov, som hotelgæster har i dag.

Strandhotellet Blokhus kommer desuden til at rumme en restaurant, orangeri, mødelokaler, fitnesslokale og indendørs swimmingpool/wellness med udgang til en privat gårdhave.

Bygherre er Aarhus ægteparret Marie Louise og Steffen Ebdrup, som har en livslang tilknytning til Blokhusområdet. De er i forvejen medejere af den historiske restaurant Futten og den nystartede Cafe Laden. Begge restauranter ligger lige overfor, hvor Strandhotellet bygges.

Strandhotellet Blokhus vil – når det står færdigt – beskæftige i omegnen af 20-25 personer, men allerede under opførelsen vil det skabe arbejde i lokalområdet.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.