Nyt businesshotel på vej

I en tid, hvor byggeranchen vånder sig og bankerne sætter udlånstempoet ned, sætter Bella Centers administrerende direktør, Arne Bang Mikkelsen, et af tidens mest ambitiøse projekter i gang, skriver Børsen i dag.

Bella Centret på Amager udvider med et kongreshotel til 1,3 milliard kroner. Centret står selv for ?nansieringen af byggeriet.

»Vi har haft nogle gode år, men de kunne have været endnu bedre, hvis vi også havde rådet over et hotel.  Et businesshotel vil altid være en god investering. Det er simpelthen en god forretning at tilbyde kombinerede udstillings- og kongresfaciliteter i en tid, hvor udvekslingen af viden og varer vokser nærmest eksplosivt,« erklærer Bella Centrets direktør.

Ifølge foreløbige beregninger vil 90 pct. af udstillerne på Bella Center også melde sig som kunder i hotellet – enten som overnattende gæster eller som brugere af restauranter, møderumfaciliteter m.m.  

Hotellet vil udover en lav bygning bestå af to tårne, som begge er 76,5 m. høje. Indretningen vil blive holdt i skandinavisk stil og hotellet vil blive udstyret med det sidste inden for service.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.