Nyt fælles badeflag på Vestkysten

blaat-flag-neutralJammerbugt Kommunes borgmester Mogens Gade ønsker at finde et godt alternativ til det udskældte blå flag, som i dag afvises af flere vestkyst-kommuner.

Hvis man vil have det blå flag, der viser at stranden er i orden, skal biler og hunde ifølge reglerne forbydes. De regler har ført til utilfredshed flere steder, og nu vil borgmesteren i Jammerbugt Kommune i stedet lave sit eget flag i samarbejde med de øvrige kommuner langs den jyske vestkyst, skriver dr.dk.

Et flag, der signalerer, at vand og havnemiljøet er i fin tilstand, er fortsat en god idé, mener han og Friluftsrådet, der står for det blå flag, vil gerne i dialog med kommunerne. Her mener man nemlig ikke, at det er nødvendigt at finde et nyt flag i stedet for det blå.

”Kommunen kan jo tilrettelægge det således, at der er strande, hvor der kan være hunde, ved at indskrænke den blå flag-strand til at være 100 meter. Så er det ikke noget problem”, siger formand Lars Mortensen

Den 29. marts mødes Partnerskabet for Vestkystturisme og Friluftsrådet for at drøfte et nyt flag.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.