Nyt fælles badeflag på Vestkysten

blaat-flag-neutralJammerbugt Kommunes borgmester Mogens Gade ønsker at finde et godt alternativ til det udskældte blå flag, som i dag afvises af flere vestkyst-kommuner.

Hvis man vil have det blå flag, der viser at stranden er i orden, skal biler og hunde ifølge reglerne forbydes. De regler har ført til utilfredshed flere steder, og nu vil borgmesteren i Jammerbugt Kommune i stedet lave sit eget flag i samarbejde med de øvrige kommuner langs den jyske vestkyst, skriver dr.dk.

Et flag, der signalerer, at vand og havnemiljøet er i fin tilstand, er fortsat en god idé, mener han og Friluftsrådet, der står for det blå flag, vil gerne i dialog med kommunerne. Her mener man nemlig ikke, at det er nødvendigt at finde et nyt flag i stedet for det blå.

”Kommunen kan jo tilrettelægge det således, at der er strande, hvor der kan være hunde, ved at indskrænke den blå flag-strand til at være 100 meter. Så er det ikke noget problem”, siger formand Lars Mortensen

Den 29. marts mødes Partnerskabet for Vestkystturisme og Friluftsrådet for at drøfte et nyt flag.

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.