Nyt flyprisindex viser udviklingen i billige flybilletter

De mange internet-rejsebureauer og flysøgemaskiner har de senere år gjort det lettere for forbrugerne at få adgang til billige flybilletter. Men ofte er det svært at overskue de mange tilbud, idet det i dag er muligt at komme direkte ud i verden fra fire danske lufthavne. Desuden kan det svært orientere sig om, hvornår flybilletten skal købes, idet priserne konstant ændrer sig i forhold til udbud og efterspørgsel i markedet.

 

"Dansk Flyprisindex er en nyskabelse i markedet. Vi vil hver måned udgive et flyprisindex, der viser prisudviklingen på de ti mest populære europæiske og interkontinentale destinationer. Det vil give forbrugerne et endnu bedre overblik over det aktuelle prisniveau på flybilletterne," siger adm. direktør Ole Stouby fra Travelmarket.

 

Udviklingen i flypriserne opgøres i index-tal, der viser om priserne har op- eller nedadgående tendens. Herudover giver prisindexet mulighed for at sammenligne flypriserne fra lufthavnene i henholdsvis København, Aalborg, Aarhus og Billund. Der kan nemlig, ifølge Travelmarket, være store besparelser at hente ved valg af den rigtige afrejselufthavn.

Skrevet af Webredaktionen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.