Nyt ishotel åbner i Tromsø

I slutningen af januar åbner et ishotel i den nordnorske by Tromsø. Hotellet vil gøre Tromsø endnu mere attraktiv som destination i vintertiden.

Tromsøs nye hotel hedder Magic Ice Hotel. Det er helt bygget af is, og når foråret sætter ind smelter hotellet. Ishotellet på Kvaløya vil tilbyde spektakulære oplevelser under polarhimlen. Alt består af is og sne – fra bygninger og senge til kolde drinks i is-glas som serveres i is-baren. Sengene er dækket af rensdyrskind.

Anlægget ligger ved Tromsø Vildmarkscenter og gæsterne får også adgang til de mange aktiviteter. Grundlægger af centret er Tove Sørensen, som har over 300 husky hunde. Hun fortæller, at gæsterne kan besøge rensdyr, køre med hundeslæde og har gode muligheder for at opleve Nordlyset.

Kirsten Marie Holmen, ejer af Magic North, er overbevist om, at både ishotellet og isbaren bliver et værdifuldt tilskud til Tromsø som turistmål.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.