Nyt IT-tilbud til rejsebranchen

Datacon har truffet denne strategiske beslutning om at gå ind i rejsebranchen, fordi man vurderer at der i rejsebranchen er et behov for at kunne arbejde med ét samlet system. Ved at samle al IT på en Microsoft platform, kan der – ifølge Datacon – opnås betydelige gevinster.

 

Direktør i Datacon, Jan Misser siger ”Vores generelle branchefokus og det, at AX Travel gruppen alle har en fortid i rejsebranchen gjorde beslutningen om et specifikt IT-system til rejsebranchen ret nem. Vi er overbeviste om, at der ligger store muligheder for at gøre en forskel for rigtig mange rejsebureauer”.

 

Datacon er kendt for deres branchespecifikke løsninger baseret på ERP-systemet Microsoft Dynamics AX til bl.a. detail/grossist området og trælastmarkedet. Virksomheden har i mere end 20 år fokuseret på ERP-systemer og infrastruktur og er i dag en af Danmarks største HP og Microsoft Dynamics AX partnere.

Skrevet af Webredaktionen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.