Nyt IT-tilbud til rejsebranchen

Datacon har truffet denne strategiske beslutning om at gå ind i rejsebranchen, fordi man vurderer at der i rejsebranchen er et behov for at kunne arbejde med ét samlet system. Ved at samle al IT på en Microsoft platform, kan der – ifølge Datacon – opnås betydelige gevinster.

 

Direktør i Datacon, Jan Misser siger ”Vores generelle branchefokus og det, at AX Travel gruppen alle har en fortid i rejsebranchen gjorde beslutningen om et specifikt IT-system til rejsebranchen ret nem. Vi er overbeviste om, at der ligger store muligheder for at gøre en forskel for rigtig mange rejsebureauer”.

 

Datacon er kendt for deres branchespecifikke løsninger baseret på ERP-systemet Microsoft Dynamics AX til bl.a. detail/grossist området og trælastmarkedet. Virksomheden har i mere end 20 år fokuseret på ERP-systemer og infrastruktur og er i dag en af Danmarks største HP og Microsoft Dynamics AX partnere.

Skrevet af Webredaktionen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.