Nyt konferencecenter i Glostrup

GlostrupParkHotel_Konference_007Glostrup Park Hotel åbner et nyt møde- og konferencecenter. De 2.800 kvadratmeter og 14 mødelokaler har udsigt til byens park, en panoramarestaurant til 300 personer og flere udendørs terrasser. Indretningen er i dansk design fra øverste hylde. 

Hotellet investerer samlet over 175 millioner kroner i at styrke sin position på møde- og konferencemarkedet. Samtidig med åbningen af det nye møde- og konferencecenter starter opførelsen af en ny værelsesfløj og renovering af restaurant La Cocotte.

”Vi står stærkt som møde- og konferencested og nu kan vi bedre efterkomme efterspørgslen. Med de nye faciliteter leverer vi høj kvalitet – også når det gælder æstetik og komfort. Materialer og møbler er nøje udvalgt, og vores gæster får fuldt udbytte af parken med udsigt til de skiftende årstider,” siger Mikael Melander, direktør for Glostrup Park Hotel.

Det nye møde- og konferencecenter er tegnet af arkitekterne Dissing+Weitling. Et imponerende kobbertag, store asketræssøjler, mørke kolumba-tegl og italienske natursten er blandt stemningsskaberne i panoramarestauranten. Den direkte adgang til parken giver mulighed for at integrere teambuildingaktiviteter.

På det seneste har Glostrup Park Hotel fået flere nye offentlige kunder, og det hænger sammen med at hotellet som det eneste på Københavns Vestegn indgår i statens nye rammeaftale vedr. eksternat- og internatmøder.

Åbningen af det nye konferencecenter markerer samtidig begyndelsen på opførelsen af en ny treetagers fløj på i alt 3.600 kvadratmeter med 54 værelser og etablering af flere mødelokaler i stueetagen. Etape 2 ventes færdig i slutningen af 2015.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.