Nyt liv på vej til Coney Island

De nyeste planer går ud på at tilføre Coney Island i Brooklyn 19 nye kørende forlystelser, og det ventes de første kommer i gang næste år, skriver nj.com ifølge politiken.dk.

Planerne omfatter tilsyneladende nogle af de mere ’barske’ forlystelser – i hvert fald skal de efter udtalelserne opføres i en særlig ’scream zone’. Men det betyder ikke, at de gamle – og i nogle tilfælde berømte – forlystelser forsvinder. For eksempel fortsætter den gamle rutchebane ’Cyclone’, som betegnes som et nationalt klenodie.

For bare to år siden blev det besluttet at lukke forlystelsesparken, fordi den havde mistet sit attraktion og lå hen i forfald, men den nye aftale med betydelige investeringer har en løbetid på 25 år og skal indebære en omfattende renovering af området. Det kan måske gøre det muligt også i fremtiden at nyde en ægte hotdog på det sted, hvor de angiveligt blev opfundet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.