Nyt løsningsoplæg i Norwegian-strejken

norwegianAdvokaterne for Norwegian og fagforeningen Parat har i fællesskab udarbejdet et nyt forslag, som Parat nu vurderer. Hvad der er lagt på bordet, vil ingen af parterne kommentere.

Anne-Sissel Skånvik, kommunikationsdirektør i Norwegian, fortæller, at det nye tilbud nu indgår i strejkeforhandlingerne, skriver NRK.no.

Der har hele tiden været kontakt mellem parterne i den nu ti dage lange flystrejke, efter at parterne søndag aften sent forlod forhandlingsbordet.

”Vi har absolut tro på, at vi kommer frem til en løsning, og det skal vi jo. Denne strejke har varet alt for længe og ramt alt for mange”, sier Anne-Sissel Skånvik.

Repræsentanter for de finske, svenske, danske og islandske fagforeninger er nu på vej til Norge for at mødes med Parat om strejken. Temaet er hvordan, samarbejdet kan udvides ’for at forhindre de strejkebrud, som er i gang’, skriver NRK.no.

”Det bidrager ikke til noget andet end at gøre situationen endnu værre for vores passagerer og skabe utryghed blandt alle vores ansatte”, kommenterer informationschef Lasse Sandaker-Nielsen fra Norwegian.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.