Nyt loyalitetsprogram hos easyJet

easyJet-flyEt nyt loyalitetsprogram er blevet testet af 15.000 passagerer, og her blev programmet vel modtaget med en tilfredshedsgrad på 91%.

easyJet er god til at fastholde passagererne. Antallet af bookinger fra eksisterende kunder er steget fra 50 til 57% på fire år, hvorefter 37 millioner passagerer vælger at booke billet igen hos lavprisselskabet. Tallet for forretningsrejsende, der flyver igen med easyJet, er 62%.

Det er en fordel at fastholde eksisterende kunder og derfor har easyJet lanceret sit nye loyalitetsprogram med øget fleksibilitet ved bookinger, prisgaranti og telefonisk rådgivning.

”Da vi sammensatte vores prøveprogram, tog vi udgangspunkt i vores kunders ønsker og skræddersyede tilbuddene efter, hvad de vægter højest. Modsat traditionelle loyalitetsprogrammer, som måles på kilometer, giver vores program kunderne værdi med det samme og er samtidig nemt at styre,” siger Carolyn McCall, easyJets adm. direktør.

Den øgede loyalitet skyldes flere nye initiativer, som det populære easyJet Plus, der giver medlemmer en række fordele, som ubegrænset sædevalg, særskilt bagagedrop og speedy boarding. I starten af 2015 tilføjes fast track igennem sikkerhedskontrollen i de største lufthavne.

Antallet af Plus-medlemmer steg 14% det seneste år, og fastholdelsesgraden steg med over 30%.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.