Nyt medlem af ’Limfjordsfamilien’

viborgNetværk Limfjorden får 1. juli et nyt medlem, når Viborg bliver den niende kommune, der tilslutter sig det fælles arbejde med at udvikle og markedsføre Limfjordslandet.

Viborg slutter sig til Lemvig, Struer, Holstebro, Skive, Thisted, Morsø, Jammerbugten og Vesthimmerland og markerer dermed, at arbejdet med at tiltrække turister til Limfjordslandet også har høj prioritet i Viborg kommune.

I praksis er det VisitViborg, som bliver medlem af Netværk Limfjorden, og her siger turischef Charlotte Kastbjerg:

”Med Viborgs placering har vi rigtig mange strenge at spille på. Vi arbejder med at udvikle turismen langs Gudenåen og på Hærvejen, men vi synes, det er vigtigt også at være med i Netværk Limfjorden. En af Limfjordens helt store perler er Hjarbæk, og vi vil gerne sikre, at Viborg kommune får sin del af den turisme, der færdes på og langs Limfjorden”.

Formanden for Netværk Limfjorden, Henrik Sommer, Struer: ”Med Viborgs indmeldelse dækker Netværk Limfjorden nu hele Limfjorden – med undtagelse af Aalborg Kommune, som har valgt at stå udenfor Limfjordssamarbejdet”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.