Nyt rejsebranchesite vil være ’fremtidens nyhedskanal’

Det nye site er et samarbejde mellem Ole Kirchert Christensen og norske boarding.no. Også det danske rejsemagasin Vagabond deltager i samarbejdet. 

 

Og initiativtagerne til den nye webside lægger ikke fingrene imellem, når de lister deres redaktionelle målsætning. Under overskriften ’neutral, seriøs og objektiv journalistik’ skriver den nye websides ophavsmænd om deres produkt, at ’Vi kan ikke love dig, at vi ikke vil skrive kritisk om Skandinaviens største luftfartsselskab. Ligesom du heller ikke kan være sikker på, at krydstogt bliver en markant del af nyhedsfladen. …’. Og initiativtagerne fortsætter den muntre tone: ’I det hele taget vil vi sikre en neutral, seriøs og objektiv dækning af nyhederne fra hele rejse- og luftfartsbranchen. Skrevet af medarbejdere, der har sine rødder i branchen og ikke nødvendigvis har rejst jorden rundt på Business Class på invitationsrejser fra leverandørerne’.

 

Chefredaktør på Stand By, Christian Peschardt, vil ikke kommentere de markante udmeldinger fra det nye branchesite. Men han betegner initiativet som ’spændende’ og siger, at både Take Off og Stand By i den kommende tid vil indrette sig på den nye konkurrencesituation i denne del af mediebilledet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.