Nyt selskab for rejseforsikringer

Ole Ærthøj.

Ole Ærthøj.

REJSEFORSIKRING: Det nye danske rejseforsikringsselskab SafeAway fokuserer på salg til forbrugerne. ”Vi vil ikke konkurrere med rejsebureauer,” siger direktøren. SafeAway forsikrer kun kunder op til 70 år.

Distributionen i forsikringsbranchen er under forandring, siger Ole Ærthøj, adm. direktør i SafeAway og tidligere adm. direktør for Gouda Rejseforsikring i Danmark.

Ole Ærthøj er medejer af SafeAway, der nu udbyder rejseforsikringer til rejsende op til 70 år, men primært henvender sig til dem, der rejser oversøisk i længere tid – og som køber deres rejse på nettet:

”Analyseinstituttet Insight Research har lavet undersøgelse for os der viser, at kun 3 pct. mellem 18 og 35 år køber rejseforsikring i et rejsebureau. Vi skal ikke kæmpe med bureauerne om de 3 pct., men tiltrække de mange kunder, der køber rejsen online,” siger Ole Ærthøj.

Falck TravelCare står for SafeAways alarmcentral og skadebehandling. Som noget nyt inkluderer SafeAway en konkursforsikring, mens dækningen følger ”dansk standard” med ubegrænset på sygdom og hjemtransport.