Nyt smart PR-tiltag fra Icelandair

icelandair stop over buddy flyFLYSELSKABER: Icelandair har fået en ny god idé – at tilbyde stop-over rejsende mulighed for at udforske Saga-øen med egen ’Icelandair-buddy’. En af disse er flyselskabets koncernchef.

Var det noget at opleve Island med Icelandairs koncernchef, Birkir Holm Gudnason? Så er muligheden der nu med Icelandairs gratis Stopover Buddy-service, der tilbydes frem til 30. april. I første omgang.

200 af Icelandairs ansatte tilbød sig som Stopover Buddy – 15 blev udvalgt. En var Icelandairs koncernchef, Birkir Holm Gudnason, der forleden på pressemøde i Island sagde til standby.dk: ”Jeg vil tage mine transatlantiske Stopover-buddies på heldagstur til min islandske hjemby, Akureyri, Islands næststørste by.”

Icelandair tilbyder uden beregning sine transatlantiske gæster en uges ophold i Island mellem Europa og Nordamerika. I snit tager passager imod tilbuddet i op til tre dage.

Icelandairs Stopover Buddy-service tilbyder f.eks. besøg på ti islandske gårde, der producerer lam, har mikrobryggeri, laver is osv.

”Vi kigger allerede nu på succesen for Stopover Buddy, for at se, om vi gentager den næste år,” sagde Birkir Holm Gudnason.

En Icelandair Stopover Buddy hjælper rejsende til at få så meget ud af tiden som muligt ved at tilbyde passagerer på de transatlantiske ruter mulighed for stopover i Island i op til syv dage på vej til eller fra Nordamerika uden ekstra omkostninger. Antallet af passagerer, der har taget en Icelandair Stopover med i købet på vejen over Atlanten, er steget 60 pct. de seneste fire år.

De andre i Icelandairs Buddy-service tilbyder off-piste skiløb, geotermiske kilder, madlavningskurser osv.

Flere oplysninger på icelandair.dk/stopover-buddy