Nyt sportshotel på Fuerteventura

gojp2nb165fcz0onzy5xApollo lancerer endnu et sports resort på Fuerteventura, La Pared. Det er ti år siden, det første sports resort på Fuerteventura blev lanceret. Siden er Playitas blevet et flagskib for Apollos rejser med træning i fokus.

La Pared, fem kilometer fra Costa Calma, drives af Playitas og bliver et træningsparadis for dem, der gerne vil kombinere ferie med træning – også det mere ekstreme.

”La Pared bliver væsentligt anderledes end Playitas, fordi det bliver en mere ekstrem sportsoplevelse, man får her,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef for Apollo.

La Pared er en søvnig lille surferby, men vil med lanceringen af La Pared blomstre både dag og nat. Med sin  placering vil den være oplagt for dem, der vil prøve kræfter med at surfe –bølgesurfing, windsurfing, kitesurfing eller Stand Up Paddle.

”Med den lange opstigning til den nordlige del af bjergene er La Pared også en perfekt base for cyklister. Og alle dem, der er glade for yoga, kan dyrke solhilsner i solopgangen. På den måde når La Pared hele vejen rundt og matcher Apollos Sports tankegang helt perfekt. Her er vores gæster garanteret, at de kan nyde alle de tilbud, som de måtte ønske – fra de står op og til, de går i seng.”