Nyt sportshotel på Fuerteventura

gojp2nb165fcz0onzy5xApollo lancerer endnu et sports resort på Fuerteventura, La Pared. Det er ti år siden, det første sports resort på Fuerteventura blev lanceret. Siden er Playitas blevet et flagskib for Apollos rejser med træning i fokus.

La Pared, fem kilometer fra Costa Calma, drives af Playitas og bliver et træningsparadis for dem, der gerne vil kombinere ferie med træning – også det mere ekstreme.

”La Pared bliver væsentligt anderledes end Playitas, fordi det bliver en mere ekstrem sportsoplevelse, man får her,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef for Apollo.

La Pared er en søvnig lille surferby, men vil med lanceringen af La Pared blomstre både dag og nat. Med sin  placering vil den være oplagt for dem, der vil prøve kræfter med at surfe –bølgesurfing, windsurfing, kitesurfing eller Stand Up Paddle.

”Med den lange opstigning til den nordlige del af bjergene er La Pared også en perfekt base for cyklister. Og alle dem, der er glade for yoga, kan dyrke solhilsner i solopgangen. På den måde når La Pared hele vejen rundt og matcher Apollos Sports tankegang helt perfekt. Her er vores gæster garanteret, at de kan nyde alle de tilbud, som de måtte ønske – fra de står op og til, de går i seng.”

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.