Nyt udeområde i Den Blå Planet

den blå planetDet store akvarium ved København har åbnet et nyt udeområde, hvor gæster med net og lup kan få øjnene op for de væsener, der lever i danske vandhuller.

Den Blå Planet lader gæsterne komme helt tæt på livet i de danske vådområder. Fra en ny flydebro kan man dyppe fingrene i områdets største akvarium, Øresund. Og i ’Det vilde vandhul’ kan gæsterne fange vandkalvelarver, der på bestialsk vampyrvis suger indmaden ud af sit bytte; vårfluelarver, der vandrer rundt med sit hus på ryggen; og vandnymfelarver, hvis gæller ligner en hale af fjer.

”Den danske natur er fuld af vandhuller, som byder på en verden af bittesmå dyr, der hver især bidrager til økosystemet. Vi vil gerne vække gæsternes interesse for denne fascinerende verden,” fortæller Kai Frydendahl, vicedirektør på Den Blå Planet.

Den Blå Planets fortællere er klar til at berette om, hvordan dyrene har tilpasset sig livet i vandhullet. Fortællerne er at finde på flydebroen i løbet af maj. Her kan gæsterne få en hornfisk på krogen, når store stimer svømmer forbi.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.