O’Leary må undskylde til sir Stelios

Det skal han, fordi han blandt andet i en annoncekampagne har har sammenlignet sir Stelios med lystløgneren Pinocchio. Erstatningen er på en halv million kroner og er resultat af et møde mellem parternes advokater, som anbefalede et forlig, mens O’Leary havde foreslået at afgøre sagen ved en brydekamp, skriver business.dk.

 

Medvirkende til undskyldning og erstatning er, at sir Stelios ikke længere var chef for easyJet, da de kritiske annoncer blev bragt.   

 

Men ordkrigen mellem de to kombattanter fortsætter. Sir Stelios dedikerer sin sejr til de flyvende offentlighed som har ’lidt under O’Learys ukvemsord og skjulte ekstraudgifter’. Ryanair svarede straks med at antyde, at easyJet stadig ikke offentliggjorde tal for sin punktlighed, ’fordi de ved, de ikke kan konkurrere med Ryanair på punktlighed såvel som priser’.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.