Obama dedikerer parkområde til homoseksuelle

bøsser i nycMedlemmer af LGBT samfundet samt lokale og føderale embedsmænd samledes ved New York Citys Stonewall Inn for at dedikere området til LGBT (lesbian, gay, bisexual og transgender).

Stonewall National Monument dækker 31.160 m2 i Manhattans Greenwich Village inklusiv The Tavern og den tilstødende Christopher Park. Præsident Obamas officielle udnævnelse til USAs nationalpark nummer 412 falder sammen med den nationale LGBT Pride-måned og sker på årsdagen for Stonewall-optøjerne i 1969, hvor homoseksuelle kæmpede mod regeringens undertrykkelse af seksuelle mindretal.

”Det er et stort år for New York City som LGBT destination, med dedikationen af Stonewall National Momument til det homoseksuelle samfund og med offentliggørelsen af, at NYC skal være værtsby i 2019 for International Gay & Lesbian Travel Associations årlige globale kongres”, siger Karin Gert Nielsen, Managing Director for NYC & Company i Skandinavien og Finland. “Den tolerance man finder i byen, går hånd i hånd med de nordiske landes syn på homoseksuelles rettigheder.”

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.