Obama dedikerer parkområde til homoseksuelle

bøsser i nycMedlemmer af LGBT samfundet samt lokale og føderale embedsmænd samledes ved New York Citys Stonewall Inn for at dedikere området til LGBT (lesbian, gay, bisexual og transgender).

Stonewall National Monument dækker 31.160 m2 i Manhattans Greenwich Village inklusiv The Tavern og den tilstødende Christopher Park. Præsident Obamas officielle udnævnelse til USAs nationalpark nummer 412 falder sammen med den nationale LGBT Pride-måned og sker på årsdagen for Stonewall-optøjerne i 1969, hvor homoseksuelle kæmpede mod regeringens undertrykkelse af seksuelle mindretal.

”Det er et stort år for New York City som LGBT destination, med dedikationen af Stonewall National Momument til det homoseksuelle samfund og med offentliggørelsen af, at NYC skal være værtsby i 2019 for International Gay & Lesbian Travel Associations årlige globale kongres”, siger Karin Gert Nielsen, Managing Director for NYC & Company i Skandinavien og Finland. “Den tolerance man finder i byen, går hånd i hånd med de nordiske landes syn på homoseksuelles rettigheder.”

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.