Obamas sidste tur med præsidentflyet

Hvor tager en tidligere præsident på ferie, når han efter otte år har videregivet nøglerne til Det hvide Hus til sin efterfølger?

Barack Obama har afsløret, at han med familien flyver til Palm Springs i Californien umiddelbart efter indsættelsesceremonien med Donald Trump.

Pressesekretær i Det hvide Hus Josh Earnest: “Han og familien har nydt at tilbringe deres ferier der og glæder sig til turen fredag aften”.

Familien Obama flyver for sidste gang med præsidentflyet, som kun hedder ’Air Force One’ når præsidenten er ombord, til Coachella Valley, hvor den afgående præsident angiveligt vil prøve at forbedre sit golf-handicap på 13.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.