Østers- og Muslingepremiere vokser

muslingerNår Østers og muslingesæsonen starter er det med større ambitioner, udvidelse af omfanget og med en Michelinstjernekok involveret.

I år markeres premieren med tre events, som alle har til formål at forkæle de besøgendes smagsløg og styrke Nykøbing Mors som Danmarks Skaldyrshovedstad.

Selve Østers- og Muslingepremieren holdes den 10. oktober på Pakhustorvet. Der er i år forpremiere den 9. oktober om morgenen i Torvehallerne i København, som byder på deltagelse af Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen. Det tredje tiltag foregår om aftenen den 9. oktober, hvor der inviteres til eksklusiv Wine & Dine middag ved Pakhustorvet i Nykøbing med Michelinstjernekokkken Anita Klemensen fra Den Gule Cottage og Den Røde Cottage i Klampenborg og en af de lokale gourmetkokke, Jens-Peter Skov fra Sallingsund Færgekro.

”Vi har de seneste fem år oplevet en stigende interesse for smagsoplevelser, og specielt Østers- og Muslingepremieren er en af de events, som trækker mange besøgende. Derfor er det helt naturligt, at vi udvider, så flest muligt får glæde af de førsteklasses råvarer som Limfjorden er begunstiget med, og som er med til at skabe arbejdspladser i vores landsdel”, siger Hans Ejner Bertelsen, borgmester i Morsø Kommune.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.