Optimisme i charterbranchen

I charterbranchen forventer man mindst at opnå et uændret salg i 2008 i forhold til rekordåret 2007, hvor 1,2 millioner danskere tog på charterferie. Dette skriver Berlingske Tidende i dag.

»Den igangværende sommer har været den bedst solgte sommer nogensinde i dansk charterhistorie. Det gælder for Apollo og med stor sandsynlighed også for den samlede branche,« siger Jan Lockhart, adm. direktør for Apollo, Danmarks tredjestørste rejsearrangør.

Jan Lockhart vurderer desuden, at salget af vinterrejser i år vil overstige både forventninger og dommedagsprofetier, da selskabet på nuværende tidspunkt har solgt 20 procent flere vinterrejser end på samme tidspunkt i fjor.

»Vi har de seneste år set, at danskerne køber rejser også på bekostning af alt muligt andet, og det hænger utvivlsomt sammen med, at det at rejse for mange danskere er på niveau med det at spise og bo et godt sted. Danskerne vil udenlands, og det uanset hvilken alder man har,« siger han.

De stigende priser på brændstof ventes til næste år at slå igennem på rejsepriserne, så for eksempel en rejse til Middelhavet vil blive 300 kroner dyrere.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.