Oregon kommer tættere på

march-oregonFra 11. Maj åbner Icelandair sin rute til Portland i Oregon, og flyselskabet opruster med en ekstra ugentlig afgang fra juni til og med oktober. Dermed bliver det nu endnu nemmere for at komme på besøg.

Icelandair vil flyve to ugentlige afgange (onsdag og fredag) mellem Portland og Keflavik. En søndagsafgang tilføjes fra 5. juni til 16. oktober, så Icelandair har tre ugentlige flyvninger i sommersæsonen. Det giver en stigning for Portland på 53% i forhold til 2015.

Oregon er en mangfoldig stat og Portland er kendt som en af USAs bedste kulinariske byer. Lige udenfor byen gemmer vinlandet og Mt. Hood sig. Bjerget er et af de ’7 Wonders of Oregon’ og er perfekt til ski og mountainbiking. Willamette Valley er kendt for sine vine, mens den stenede kystlinje byder på hvalspotting og naturskønne køreture.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.