Over grænsen efter Fakta

Coop har besluttet sig for at etablere sig på den tyske side af grænsen for at få andel i den stigende grænsehandel. Det betyder, at danskere, der i det nye år tager på shopping i grænsebutikkerne, vil blive mødt af Fakta-skilte i lighed med dem, de kender hjemmefra, skriver business.dk.

 

Coop, der er koncernen bag Brugsen, Kvickly og Fakta, starter med to Fakta-butikker i Harrislee og Aventoft, hvor man ifølge bestyrelsesformand Lasse Bolander vil tage kampen op.

 

"Den økonomiske krise og flere typer fødevareafgifter sætter dansk detailhandel under pres. Derfor er vores beslutning om at etablere os i Tyskland nødvendig."

 

Coop har indgået en driftsaftale med virksomheden Sonja & Wolfgang, der hidtil har drevet butikkerne i de to nordtyske byer.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.