Overskud for Air France-KLM

Det er lykkedes for det franske-hollandske flyselskab Air at hente et driftsoverskud for regnskabsåret 2010/11, på trods af betydelig vækst i brændstofpriserne og uroen i Nordafrika og Mellemøsten, som har påvirket regnskabet negativt det seneste kvartal, skriver epn.dk.

 

Driftsoverskuddet for hele regnskabsåret blev 122 millioner Euro, hvor analytikerne ifølge Bloomberg News havde forventet 179 millioner Euro. Alligevel modtages resultatet positivt, da det er første gang i tre år, selskabet har overskud på driften.

 

Det forventes, at indtjeningen forbedres yderligere i regnskabsåret 2011/12.

Skrevet af Flemming Juul

Overskud for Air France-KLM

Air France-KLM havde i første kvartal af selskabets regnskabsår, som sluttede 30. juni, et nettooverskud på 168 millioner Euro. Det er et fald på 59% i forhold til samme periode sidste år. Men dengang var der frasalg af aktiver for at holde overskuddet i vejret, skriver borsen.dk.

Trods den volsomme nedgang er resultatet bedre end ventet af analytikerne, som ifølge Bloomberg News havde forudset et resultat på 152 millioner Euro.

Flyselskabet havde en omsætning i kvartalet på 6,29 milliarder Euro, hvilket er en stigning på 5,8% i forhold til samme kvartal sidste år.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.