Overskud hos Bravo Tours

Det er selskabets næstbedste resultat nogensinde og bygger på en omsætning på 725 millioner kroner – en størrelse, som Bravo Tours venter vil stige yderligere i indeværende år, skriver borsen.dk.

Ifølge adm. direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj, var målet for 2009 at holde niveauet og dermed tage markedsandele. Det er lykkedes at øge markedsandelen 14-16% efter et fald i det samlede chartermarked på 12-13%, mener en tilfreds direktør.

Aktiviteten er gået lidt ud over de lange rejser, men ellers holder gæsterne fast ved de gode hoteller på det traditionelle rejsemål som Mallorca, Kreta og Tyrkiet. Tendensen med sene bestillinger ser også ud til at være overvundet. I år bestiller gæsterne deres rejser ligesom tidligere – i god tid.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.