Overskud hos Spies

Omsætningen blev på 11,9 milliarder svenske kroner og overskudsgraden voksede til 9,2% mod 9,0% i sidste regnskabsår. I Danmark bidrog Spies med 119 millioner danske kroner mod 114 millioner i sidste regnskabsår.

 

”Vi er efter omstændighederne tilfredse med resultatet. Resultatet kommer efter en historisk stærk vintersæson, mens sommersæsonen var besværlig bl.a. på grund af stor overkapacitet på markedet. Samtidig betød de politiske uroligheder, der startede i januar i Tunesien og i februar i Egypten, at alle vores gæster i de to lande blev evakueret med store udgifter til følge”, siger adm. direktør i Spies, Jan Vendelbo.

 

”Vi forsætter vi vores succesrige investering i og udvikling af koncepthoteller som Sunwing og SunGarden for børnefamilierne og Sunprime for voksne, der rejser uden børn. Til sommer åbner vi Sunwing Resort nr. 12 – denne gang i Side i Tyrkiet. Samtidig vil fem nye Sunprime Resorts stå klar i Tyrkiet, på Kreta og på Cypern”, fortæller Jan Vendelbo.

 

Sideløbende investerer danske Thomas Cook Airlines Scandinavia i otte nye Airbus A321 til en værdi af ca. 4,2 milliarder danske kroner. De leveres i 2014.

Skrevet af Flemming Juul