Oversøiske flypriser er faldet 20%

Sydney Opera HousePriserne til oversøiske rejsemål er over de seneste tre år blevet betydeligt lavere. Det seneste pristjek fra Dansk Flyprisindex, fra travelmarket.dk, viser meget lave priser til både USA, Kina, Thailand og Australien.

Den aktuelle prisudvikling er en fest for de forbrugere, som vil rejse lidt længere væk. Prisen på flybilletter til oversøiske rejsemål er faldet med 20% for rejser med afrejse fra København og med 23% for rejser med afrejse fra Billund.

Prisfaldet er en konsekvens af konkurrencen mellem flyselskaberne, som kommer forbrugerne til gode, og giver muligheder for nye og anderledes oplevelser.

“Det er et markant prisfald, vi har set over de seneste år. Priskrigen og overkapaciteten vil fortsætte, så jeg tror, at vi i løbet af 2015 vil se et yderligere fald på op til 10%”, siger direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk.

I Asien lokker Bangkok og Beijing med lave priser. Prisen på flybilletter til Thailand er helt nede på 3.478 kroner for en returbillet. Det er den laveste pris, der nogensinde er målt i Dansk Flyprisindex, som blev lanceret i 2009. Vil man til Kina, kan man flyve t/r til Beijing for bare 3.266 kroner.

Priskrigen på USA gør, at billetter til både New York og Los Angeles kan fås meget billigt. Flybilletter til New York fås for under 2.600 kroner fra både Billund og København.

Vil man flyve helt over på den anden side af Jorden, er prisen på en flybillet til Sydney nede i et rekordniveau på 6.241 kroner fra København.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.