På ferie for overskydende skat

spiesRejsebranchen bliver en af vinderne, når ’familien Danmark’ får udbetalt overskydende skat for 2014. Det sker den 7. april, hvor der bliver sat et milliardbeløb ind på omkring 2,5 millioner danskeres NemKonto.

Mange danskere har siden weekenden taget forskud på de økonomiske glæder. Mandag, tirsdag og onsdag kunne Spies notere en salgsfremgang på 20% i forhold til de samme dage ugen før. Og trenden fortsatte i går torsdag.

”Salget stimuleres også af, at vi lige nu sælger restpladser i april, maj og juni fra 1.799 kr. for en uge – rejser, der i skoleferien koster helt op til 6.000 kr. I alt har vi sat 8.000 rejser på udsalg. Mønstret er, at børnefamilierne bestiller deres ferie i skolesommerferien nu. De har ventet med at bestille, til de i weekenden fik klarhed over, hvor mange skattekroner de kan afsætte til årets solferie”, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

Top 5 over de bedst sælgende sommerrejsemål er Mallorca, Antalya, Rhodos, Kreta og Cypern.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.