På ferie til det halve…

all inclusive bravoFerie i hotellejlighed har ikke været danskernes foretrukne valg de seneste år. Ferieformen blev ganske enkelt overhalet af All Inclusive under finanskrisen, men nu er den på vej tilbage.

”Det er All Inclusive og hoteller med halvpension, som ca. 10% af danskerne i år har valgt fra til fordel for hotellejligheder. Flere har fået både lyst og penge til at tage ud at spise om aftenen og på den måde komme tæt på det lokale liv”, fortæller Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

”En hotellejlighed er mere end en almindelig lejlighed i Danmark. Her er gode faciliteter med både restaurant og fitnesscenter, samt et godt poolområde”, siger han.

Men når man selv skal købe ind, er det ikke lige meget, hvor man rejser hen – selv om det altid er billigere end at blive hjemme.

”Ingen tvivl om, at alle rejsemål kan være med, når man sammenligner med danske priser. En ferie til både Spanien og Grækenland er lig med noget billigere indkøb end i Danmark – rent faktisk kan priserne være mere en halveret nogle steder”, siger Peder Hornshøj.

Topscoreren er hverken i Spanien eller Grækenland, når man tager indkøbsbrillerne på. Rejselederne, der bor på destinationerne, har været på indkøb og én destination slog alle andre: ”Golden Sands i Bulgarien er absolut det billigste valg. Det er både en billig destination at rejse til, men også at leve i”, siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours rejseledere købte alle: 1,5 liter Coca Cola, 2 lokale øl, 1 flaske lokal vin, 2 liter vand, 250 g. Nescafé, et franskbrød, lurpak smør, en pakke skiveost, en lille pakke bleer, spand/skovl til stranden og et badedyr til børn. Her er, hvad de måtte betale: Danmark 411 kr., Golden Sands 204 kr., Alanya 253 kr., Azorerne 267 kr., Algarve 271 kr., Rhodos 279 kr., Kreta 280 kr., Menorca 285 kr., Costa del Sol 287 kr. og Mallorca 291 kr.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.