Paris og USA de populæreste rejsemål

USA er stadig det mest populære rejsemål uden for Europa og Paris, New York og Berlin var blandt de destinationer, som fik flest besøg af de danskere, der selv valgte at sammensætte deres ferie.


”Paris ligger nummer et over de klassiske storbyer lige foran New York, Berlin og London. Det skyldes, at Paris er oplagt til klassisk storbyferie, ligesom mange børnefamilier tager til Paris for at besøge Disneyland. Ser man på Top 20 over de mest besøgte storbyer, er det værd at bemærke, at Barcelona som den eneste ikke-hovedstad kommer op før selve hovedstaden og placerer sig i top fem”, siger udviklings- og salgschef i FDM travel Line Danvad.

På listen over de ti mest besøgte oversøiske rejsemål ligger USA/Canada på førstepladsen godt hjulpet af New York, Californien og Florida, som er danskernes favoritdestinationer.

Målt på antal rejsende indtager Thailand og Kina de næste pladser tæt fulgt af Afrika – især Sydafrika – Australien og Sydamerika.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.