Paris vokser mest

Paris MontmartreFlybarometer.dk har fundet frem til, hvilke fem destinationer i Europa, der har haft størst vækst i maj måned.

Der har været 63% flere bookinger til Byernes By sammenlignet med maj sidste år.

”Paris er et klassisk weekendrejsemål, og det er interessant, at antallet af rejser stadig vokser. Paris er en by, som mange vender tilbage til. Man vil opleve guldkornene mere end én gang”, siger marketingdirektør for Supersaver.dk, Marléne Wallberg.

De fleste har booket med afrejse i sommermånederne.

Også Amsterdam har vist betydelig fremgang på 22% sammenlignet med sidste år. Mange mellemlander her for at rejse videre ud i verden. London tager tredjepladsen over destinationer, der voksede mest.

Andre destinationer, hvor antallet af bookinger voksede i maj sammenlignet med sidste år, er Istanbul og Berlin.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.